Showing 97–109 of 109 results

TIRAMISU

TIRAMISU

Tiramisu është një ëmbëlsirë klasike Angleze ku nderthuren biskotat savoiard te regjura me kafe të shtrydhur dhe një krem tiramisu bërë sipas mënyrës së shefave të pasticeri Lika.

TRIGOLATA

TRIGOLATA

Trigolata ose tris çokollatash janë kombinimi më i mire i çokollatave të qumështit.

TRILECE

TRILECE

Trileçe apo tris leces është një ëmbëlsirë tradicionale e vendeve të amerikës latine, që kombinon një kek special të butë me tre lloje qumështi dhe me krem karamel sipër.