Showing 33–38 of 38 results

TORTË MANUSHAQE

TORTË MANUSHAQE

 E kini parasysh aromën e manushaqeve? Shtojini biskot sable, cokollatë origjinale qumështi, boronicë, manushaqe… dhe ja ku del kombinimi më i shijshëm dhe torta më e bukur e krijuar deri sot.

TORTË ZAFIR

TORTË ZAFIR

 Kek dakuaz coko e zezë, kanellë, cokollatë qumësht, portokall.

TRIGOLATA

TRIGOLATA

Trigolata ose tris çokollatash janë kombinimi më i mire i çokollatave të qumështit.