Showing 17–20 of 20 results

SNICKERS

SNICKERS

Ky emër ka bërë histori në Amerikë duke u bërë cokollata më e dashur nga amerikanet për vecantinë e saj, karamelit të kripur dhe kikirikëve. Ashtu si amerikanet, jua sjellim ne versionin tortë me po të njëjtën shije dhe pasion.

TORTE CAJI MALI

TORTE CAJI MALI

 Torta Caji Mali është një tortë me shije delikate caji mali. Forma e saj moderne e bën akoma më të dëshirueshme.

TRIGOLATA

TRIGOLATA

Trigolata ose tris çokollatash janë kombinimi më i mire i çokollatave të qumështit.