AKULLORE

1200L / kg te gjitha shijet

TORTA / PASTA

Minimumi i porosise 1000L

SHERBETE / BAKLLAVA

No-Churn-Vanilla-Bean-Ice-Cream2

Vanilje

caramel-cookie-ice-creamH2

Karamel

IMG_5627-chocolate-ice-cream

Cokollate

iStock_000017481807_Medium

Luleshtrydhe

Dhe shume shije te tjera...

Oreo
fillon nga 2000L

Lacta
fillon nga 1200L

Cheesecake
fillon nga 1500L

Snickers
fillon nga 1200L

kinder

Kinder bueno
fillon nga 1200L

TORTE-MAGNUM---Copy

Magnum
fillon nga 1200L

Premium
fillojne nga 2000L

95100384_2733586460072626_8961089563887927296_n

Me Teme

Per foto dhe modele te tjera ne shkruani ne inbox

rafaello

Rafaello
180L

TRILECE-(2)

Trilece
120L

PASTA-KOK-(2)

Pastakok
120L

KISS-GOTE-(2)---Copy

Kiss
180L

black-forest

Black Forest
180L

Trigolata
200L

BUENO-GOTE-(2)

Kinder Bueno
180L

FERRERO-(5)---Copy---Copy---Copy---Copy

Ferrero
200L

PASTE-MAGNUM-(2)---Copy---Copy

Magnum
200L

OREO-GOTE-(4)---Copy

Oreo
180L

LAKTA---Copy

Lacta
180L

SNICKERS-(5)

Snickers
200L

Pasta Tradicionale
100L

Kek te ndryshem
150L

Bakllava shtepie e paketuar

3.3kg / 2500L

Bakllava shtepie e paketuar

2.3kg / 1800L

BAKLLAVA-SPECIALE-(2)

Bakllava Speciale
1200L/kg

bakllava

Bakllava shtepie

1000L/kg

ANI_0163

Bakllava me fistike

1800L/kg

ANI_0144

Bakllava role
1000L/kg

BAKLLAVA-PAJA-KG-(2)

Bakllava Paja

1000L/kg

ANI_0160

Bakllava sulltan

1000L/kg

KADAIF

Kadaif
600L/kg

TOLLUMBA-(2)

Tollumba

500l/kg

SHENDETLIJE-(6)

Shendetlije

650L/kg