Showing all 3 results

BUENO

BUENO

Bueno e merr emrin nga çokollatat e famshme Kinder Bueno.
Ideale për fëmijë dhe për të rritur. Padyshim mbetet një nga shijet më të pëlqyera që i ka rezistuar kohës. Mmmm buenoooo !

BUENO

BUENO

Bueno e merr emrin nga çokollatat e famshme Kinder Bueno.
Ideale për fëmijë dhe për të rritur. Padyshim mbetet një nga shijet më të pëlqyera që i ka rezistuar kohës. Mmmm Buenoooo!

TORTE CAJI MALI

TORTE CAJI MALI

 Torta Caji Mali është një tortë me shije delikate caji mali. Forma e saj moderne e bën akoma më të dëshirueshme.