Showing all 2 results

TIRAMISU

TIRAMISU

Tiramisu është një ëmbëlsirë klasike Angleze ku nderthuren biskotat savoiard te regjura me kafe të shtrydhur dhe një krem tiramisu bërë sipas mënyrës së shefave të pasticeri Lika.