OREO

Oreo

A e dinit që Oreo është biskota më e  famshme  amerikane ? Ju pelqen biskota Oreo ? Jeni duke ëndërruar një biskotë oreo në një gotë ?   Ju sjellim zgjidhjen me origjinale te biskotes oreo në versionin në gotë . Brenda ka  biskota oreo të thërrmuara , kek çokollate,  çokollatë origjinale qumështi , çokollatë origjinale të zezë dhe shumë traditë amerikane .

Categories: , , Tag: