PASTË MANUSHAQE

PASTË MANUSHAQE

 E kini parasysh aromën e manushaqeve? Shtojini biskot sable, cokollatë origjinale qumështi, boronicë, manushaqe dhe ja ku del kombinimi më i shijshëm dhe pasta më e bukur e krijuar deri sot.

Category: