TORTË MANUSHAQE

TORTË MANUSHAQE

 E kini parasysh aromën e manushaqeve? Shtojini biskot sable, cokollatë origjinale qumështi, boronicë, manushaqe… dhe ja ku del kombinimi më i shijshëm dhe torta më e bukur e krijuar deri sot.

Category: