Showing the single result

PASTË FISTIK

PASTË FISTIK

Janë të shumta kombinimet për një pastë me fistik, por ne ju sjellim atë më origjinalen dhe më delikaten. Krem djathi filadelfia, vezë, pastë pistacchio.