Pastë me çokollatë të bardhë dhe arrë kokosi

PASTË ME ÇOKOLLATË TË BARDHË DHE ARRË KOKOSI

Torta Rafaello, me bazë kakao, është një ëmbëlsirë goloze dhe e pa rezistueshme. Është e përgatitur me pandispanjë kakao, me krem çokollate të bardhë dhe kokos, e spërkatur sipër me miell kokosi.