Tortë me çokollatë të bardhë dhe arrë kokosi

Tortë me çokollatë të bardhë dhe arrë kokosi

Torta me çokollatë të bardhë dhe arrë kokosi, me bazë kakao, është një ëmbëlsirë goloze dhe e pa rezistueshme. Është e përgatitur me pandispanjë kakao, me krem çokollate të bardhë dhe kokos, e spërkatur sipër me miell kokosi. Është torta ideale për një festë të mrekullueshme.