Showing the single result

Torte me çokollatë dhe arra

1982 është viti kur për herë të parë një firmë italiane kombinoi me mjeshtëri nutellen dhe lajthinë . E sjellim ne versionin tortë me po të njënjtën shije dhe traditë.