Showing 49–64 of 109 results

KISS

KISS

Kiss është ëmbëlsira e dashurisë .Në të shkrihet fruti i freskët i luleshtrydhes me çokollatën e qumështit.

KISS

KISS

Kiss është ëmbëlsira e dashurisë. Në të shkrihet fruti i freskët i luleshtrydhes me çokollatën e qumështit.

LACTA

LACTA

Pa dyshim kur flasim për lakta na vjen në mendje çokollata e qumështit e kombinuar me një pandispanjë kakao. Lakta është ëmbëlsira më e dashur për fëmijët dhe jo vetëm. Ideale sa herë që lind dëshira për një çokollatë qumështi, shumë komode për tu marrë me vete në zyrë apo për konsum të shpejtë.

LACTA

LACTA

Pa dyshim kur flasim për lakta na vjen në mendje çokollata e qumështit e kombinuar me një pandispanjë kakao. Lakta është ëmbëlsira më e dashur për fëmijët dhe jo vetëm. Ideale sa herë që lind dëshira për një çokollatë qumështi, në çdo orë e në çdo moment.

Lika

Lika

Torta Lika është një tortë e studiuar nga shefat e pastiçeri Lika  dhe është një tortë me çokollatë të bardhë dhe reçel limoni ,që e gjeni vetëm tek ne. Receta është top secret!