KEK SHTEPIE ME FRUTA TE THATA DHE ME BAJAME

KEK SHTEPIE ME FRUTA TE THATA DHE ME BAJAME

Një superkek i thatë, me shumë bajame dhe rrush të thatë brenda, ideal për të rritur dhe fëmijë.