Showing all 10 results

Kek Anglez

Kek Anglez

Keku anglez për anglezë të vërtetë. Kek me kafe të shtrydhur. Këshillohet të shoqërohet me çaj.

 

Kek Brownie

Kek Brownie

Kush ka lindur apo jetuar në Amerikë me siguri i ka parë kekët e errët  që mbushin vitrinat e pastiçerive apo të bareve në USA. Është një kek krokant me shumë çokollatë.

 

Kek Danez

Kek Danez

Keku danez është një kek që e gjeni vetëm tek ne.  Është në 2 versione:  me peta ose me kadaif. Në brendësi ka krem dhe reçel .

 

Muffin

Muffin

Original muffin me vanilje ose me çokollatë.