Showing all 12 results

BORONICA

BORONICA

Është një pastë që pëlqehet për shijen e saj të vecantë të frutit të boronices.

FRUTA PYLLI

FRUTA PYLLI

Kek çokollate me krem pastiçerie me shijen e freskët të frutave të pyllit.

PASTA ME FRUTA

FRUTA PYLLI

Për një mëngjes të shëndetshëm dhe të shijshëm, krem i ftohtë dhe fruta të freskëta të prera në feta.

PASTAKOK

PASTAKOK

Pastën kokë e bëjmë si në kohën e xhaxhit. Traditë dhe shije që zgjat në kohë.

PASTASHU

PASTASHU

Kur vjen fjala për pastashu gjithmone leshon goja leng .Super çokollate me krem shantili, apo ne versionin me krem karamel ,qe dhuron akoma më shumë ëmbëlsi .

TRILECE

TRILECE

Trileçe apo tris leces është një ëmbëlsirë tradicionale e vendeve të amerikës latine, që kombinon një kek special të butë me tre lloje qumështi dhe me krem karamel sipër.